Firma Inforpol NET – Robert Neryng zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

Każdego klienta i użytkownika witryny obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

Formularz kontaktowy
Na podstronie Kontakt znajduje się formularz kontaktowy, dzięki któremu można skontaktować się z firmą Inforpol NET – Robert Neryng lub przesłać zapytanie dotyczące świadczonych usług. Użytkownik może przesłać następujące dane: imię, nazwisko, numer telefonu, e-mail, adres strony internetowej oraz treść zapytania. Użytkownik klikając w przycisk WYŚLIJ znajdujący się pod formularzem kontaktowym wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych.

Dane osobowe
Dane osobowe klientów firmy Inforpol NET – Robert Neryng są przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2002 roku, nr 101, poz. 926 ze zm.).

Dane osobowe uzyskane z formularza kontaktowego oraz dane klientów firmy pozyskane z innego źródła (np. telefonicznie) są wykorzystywane jedynie przez firmę Inforpol NET – Robert Neryng i nie są w żaden sposób rozpowszechniane ani sprzedawane innym podmiotom.

Niezapowiedziane wiadomości
Firma Inforpol NET – Robert Neryng zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości rozumie się informacje odnoszące się bezpośrednio do usług i produktów firmy Inforpol NET – Robert Neryng (np. zmiany, wewnętrzne promocje) oraz niekomercyjne listy (np. życzenia).

Cookies (Ciasteczka)
Niektóre obszary tego serwisu należącego do firmy Inforpol NET mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.
Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Nie zawierają także żadnych danych osobowych.

Statystyki ndc.com.pl
Serwis www.ndc.com.pl korzysta z usługi Google Analytics, zbierającej anonimowe informacje o odwiedzanych stronach w ramach naszego serwisu. Szczegółowe zasady dotyczące polityki prywatności Google Analytics (w tym informacja jak można zablokować zbieranie danych) znajdują się na stronie: http://www.google.com/intl/pl/analytics/privacyoverview.html.

Tag Remarketingowy
Nasz serwis korzysta z kodów remarketingowych Google AdWords i/lub Google Analytics reklamodawców displayowych. Są one używane są do tworzenia list remarketingowych w celu dopasowania zindywidualizowanych reklam w sieci reklamowej Google i wyszukiwarce Google. W oparciu o pliki cookies i tagi remarketingowe Google AdWords może wyświetlać reklamy użytkownikom, którzy odwiedzili stronę www.adwords.net.pl podczas korzystania z wybranych narzędzi firmy Google.

Kontakt
Firma zbierająca dane: Firma Inforpol NET – Robert Neryng, ul. Koncertowa 6/u4, 02-787 Warszawa, Polska.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

Prawa Autorskie
Zawartość witryny jest chroniona prawem autorskim. Kopiowanie, przetwarzanie i udostępnianie treści, zdjęć, zrzutów ekranu i innych materiałów jest zabronione.

 

wyszukiwarka

  • Adres biura:
  • InforPol NET - Robert Neryng
  • ul. Koncertowa 6 lok. u4
  • 02-787 Warszawa
  • (22) 855 64 48

Wypełnij formularze kontaktowy.
Spytaj o wycenę lub po prostu zostaw kontakt zwrotny - zadzwonimy do Ciebie.